Mi ez a blog?

Eleged van a tuti fogyókúrákból? Tanulj meg gondolkodni!

Szavazás

Meg is kell élni... (Reklám)

Nehogy lemaradj!

Szeretnél értesítést kapni az új bejegyzésekről?

Email cím:


Hozzászólások RSS

Utolsó kommentek

A Nagy Fogyás Blog

A fogyásról nem csak Fogyiknak. Avagy kockahasat mindenkinek alanyi jogon!

A Nagy Fogyás műsorról

2007.11.23. 01:58 Fanatikus

Nincs tévém, ezért nem is néztem ezt a műsort eddig. A blogom a nevével csak a műsor nézettségét szeretné meglovagolni és nem magával a műsorral foglalkozni, hanem a fogyás és szálkásítás anatómiájával, a tévhitekkel és táplálkozással.

Egy részt megnéztem a kedvetekért, mivel rengeteg véleményt olvastam a műsorról, ami ebbe a blogba is begyűrűzött. A "kapszulafás" részről van szó, talán 2 hete volt a TV -ben.

Röviden összefoglalom a véleményem.

Kezdjük a pozitívumokkal:

  1. Végre foglalkoznak az elhízással és az egészséges életmóddal főműsoridőben, az emberek beszélnek róla, valamit megmozdított.

Akkor a negatív oldal és csak a legdurvábbakat említem:

  1. Annak a képnek a közvetítése, hogy a fogyás kemény dolog, állandó bőgés, fájdalom, lemondás és harc. Ez nem igaz. Kinek jó, ha ezt hiszik az emberek?
  2. Nem esik szó semmi, a fogyás módszertanáról. Öntömjénzés, szex, áskálódás, bőgés, kiszavazás persze van. De hogy fognak így a nézők tanulni?
  3. Fatális baromságok, féligazságok közvetítése. Mivel nem magyarázzák el a módszertanokat, az emberek csak félmondatokat, összevágott részeket kapnak, amiből ilyen hülyeségek születnek: a hús fogyaszt, a zsír hízlal.

Te milyennek látod ezt a műsort?

Szólj hozzá!

Címkék: fogyás nagy fogyás a nagy fogyás

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyas.blog.hu/api/trackback/id/tr94238943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása