Mi ez a blog?

Eleged van a tuti fogyókúrákból? Tanulj meg gondolkodni!

Szavazás

Meg is kell élni... (Reklám)

Nehogy lemaradj!

Szeretnél értesítést kapni az új bejegyzésekről?

Email cím:


Hozzászólások RSS

Utolsó kommentek

A Nagy Fogyás Blog

A fogyásról nem csak Fogyiknak. Avagy kockahasat mindenkinek alanyi jogon!

Reklám

2007.11.20. 01:18 Fanatikus

Szeretném ezt az oldalt reklámozni, kizárólag hülyéknek:

http://www.karcsulettem.fw.hu/

Küldjetek SMS -est és lefogytok!

"Maga az italkeverék dúrván 2500 Ft-ból kikeverhető ami legalább két havi adag.

Érdemes kúraszerűen fogyasztani 2-3-4 hétig a testsúlyod és a céljaid függvényében, majd ugyanennyi szünet, ha elérted a kívánt testsúlyt 2 havonta végezz 2 hetes méregtelenítést a keverékkel - lepucolja a kéthónap alatt felgyülemlett pár kilógrammot, és szinten tart."

Gratulálunk, mint a kitalálónak, mint a befizetőknek!

7 komment

Címkék: reklám röhej fogyókúra diéta fogyás sztárdiéta idióta honlap

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyas.blog.hu/api/trackback/id/tr83235173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

diesel · http://www.egeszseges.blog.hu 2007.11.21. 15:13:03

Ez nagy üzlet a kitalálónak...
Valaki bármi áron meg akar gazdagodni, az üzleti etika mit sem számít. Legális ez egyáltalán? Ezen gondolkodom folyamatosan...

Fanatikus · http://fogyas.blog.hu 2007.11.23. 01:44:39

Ha a warez oldalak ellen sem tudnak mit tenni a hatóságok, akkor ez ellen sem.

szólásszabadság 2007.11.26. 22:06:52

Na csak óvatosan az itt hintett igékkel.FANATIKUS igazából nem tudhatjuk miben is fanatikus.Azért mert valaki összemazsolázgat információkat az internetről,még nembiztos,hogy szakértő is.Elmondanám,hogy a fogyást igen is össze kell kapcsolnunk a méregtelenítéssel!Ugyanis a testünk,az életünk során számtalan bevitt méregre egyetlen egy módon tud reagálni,hogy a méreganyagot körülveszi zsírszövetekkel.Így védekezik a nagy dózisú mérgezéssel szemben!De FANATIKUS valóban fanatikus.Ő most épp oldalt nyit nekünk!Netán akár vehetünk is majd önnél valamit Uram vagy Hölgyem?!Hagyjuk már a"cserkész"dumát!A vetétéjtársat külmben sem illik fikázni,inkább keressük benne a partnert!(ha már üzletről beszélünk)//aziz-awda@hotmail.com//
-független online tanácsadó-

Fanatikus · http://fogyas.blog.hu 2007.11.27. 09:04:15

Remélem tied a fenti oldal, bár tök mind1. Ez a blog pont azért jött létre, hogy az itt lévő olvasók ne az ilyen tanácsadókra és szakértőkre hallgassanak, hanem járjanak utána a dolgoknak és figyeljék a saját testüket. Röveid reagálás:

A fogyás mindig együtt jár a méreganyagok ürítésével, de nem jár együtt a tudatos méregtelenítéssel.

Egy fenékkel két lovat megülni nem lehet.

Magyarázzam még?

Minden éppeszű ember lassú diétát javasol a vázizom megőrzése miatt. Kíváncsi vagyok, hogyan méregtelenítesz 6-12 vagy akár még több hónapon keresztül.

"a méreganyagot körülveszi zsírszövetekkel.Így védekezik a nagy dózisú mérgezéssel szemben!"

LOL :) Ha lenyelek 1 liter hipót, nem fogja a szervezet 10kg zsírral (legfőképpen zsírszövettel) körbevenni :) A megfogalmazás baromság, szerencsédre értem mit akarsz mondani. Igen, a zsírral együtt méreganyagok is raktározódnak, amennyiben van a szervezetben. Ha nem egy méregtelenítő cuccot akarsz itt eladni, akkor nem kell túlmisztifikálni ezt.

"Netán akár vehetünk is majd önnél valamit Uram vagy Hölgyem?!"

Nem, te meg végképp nem.

Üzlet: ezt meg úgy hívják, hogy becsület. Nem fogok partnert keresni olyanokban, akiknek a módszereivel, a marketingdumájukkal és néphülyítésükkel nem értek egyet.

Fanatikus (egy nem szakértő nem tanácsadó)

norhusz · http://nemsemmi.blog.hu 2007.11.28. 12:35:13

Fanatikust idézve:
"Kíváncsi vagyok, hogyan méregtelenítesz 6-12 vagy akár még több hónapon keresztül."

Nos erre a mai természetes bio világban már vannak módszerek. Például a kizárólag gyógynövényekből készült, mindennapi használatra ajánlott kozmetikai termékek. Ha nem is 6, de 1 - 3 hónapon keresztül kíméletesen méregtelenítenek. Majd átveszik szerepüket a megelőzés terén is, hiszen kipucolták a bőrünkben, szerveikben elraktározódott méreganyagokat.

Véleményem szerint is nagyon fontos, hogy fogyókúránkat összekapcsoljuk a méregtelenítéssel. Ha ez pénzbe kerül már nem is jó?
Nem tudom. Én biztos áldoznék az eredményekért és az egészséges életért!

Akkor van baj, amikor sokat csalódunk már. De én most egyetlen egy cég termékeit vagyok hajlandó használni, mert fontos, hogy elkerüljem a mindennapi mérgeinket.

Erről a témáról órákig képes vagyok informálni benneteket, de ezt privátban tenném meg inkább:

Őszinte tisztelettel:

Huszár Norbert
norhusz[kukac]gmail.com

~szivárvány~ · www.szivarvany5500.blog.hu 2008.01.07. 22:04:26

Sziasztok!

Rég jártam erre, elvoltam a magam blogjaival.
Akkortájt, amikor Fanatikus is indult, ajánlottak egy teakeveréket. Pontosabban a linket. Katt, - egyetlen értékesítési oldal, hogyan, mitől fogyott le, tea és tök jó, meg minden - olv és kiakadtam. Ironikusan annyit írtam : ügyes.

Nem feszegettem. Ugyanis gyógyhatású készítményeket nem lehet csak úgy nesze és vidd, majd használ alapon eladni. Símán fel lehetne jelenteni szerintem.

Huszár József · http://www.vitaminbank.hu 2008.08.25. 16:32:42

Nagyon sokféle fogyókúrás módszer létezik, ezek többé-kevésbé használnak is a kúra ideje alatt. A gond csupán akkor kezdődik, ha abbahaggyuk a fogyókúrát, mert azt gondoljuk, leadtuk a súlytöbbletet. Ezért szokott előfordulni, hogy nagyon sokan visszahíznak. A nehezen leadott kilókat újból felszedjük. Mit lehet tenni? Nem akarom megvádolni a fogyókúrás termékeket gyártó cégeket, de bizony van aki (tisztelet a kivételnek) rászoktatja a fogyasztókat a saját termékeikre és ezeket folyamatosan kell fogyasztani, különben visszahízik. Vannak ilyenek is, de józanul belegondolva, ki hiszi el, hogy amit esetleg 5-10 év alatt felhalmoztunk, attól majd pár hónap alatt megszabadulunk? Ilyen nincs, vagy legalábbis anélkül, hogy a szervezetünk ezért ne büntetne meg. Mert előbb-utóbb megérezzük a fogyókúrák hatását: tápanyaghiány stb. Engem Tóth Gábor független előadásai (nonprofit cégnél dolgozik, így nem befolyásolják) győztek meg, hogy az egészséges táplálkozás és mozgás a legfontosabb. Vannak akik öröklik az elhízásra
hajlamosságot, de akinek nincs ilyen problémája, az biztosan le fog tudni fogyni, ha odafigyel a testmozgásra és táplálkozásra. Az előadások meghallgathatóak itt: www.vitaminbank.hu/index/toth_gabor.php A rendszerességet emelném még ki, mert csak akkor lehet maradandó és hosszútávú eredményt elérni, ha kitartóan és rendszeresen étkezünk, mozgunk. Eleinte nehéz, mert nem szoktunk hozzá, de a későbbiekben ez az életvitel általánossá és megszokottá válik. Sőt, talán rosszul fog esni, ha kimarad egy-egy edzés, vagy nehéz, zsíros ételt kell megenni.

süti beállítások módosítása